Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامه‌باید امضاء و نام مشخص داشته باشد که بتوان به آن سندیت کرد و ثانیاً اینکه نامه منتشره هم از سوی کارشناسان جامعه مدرسین بوده که در برخی از رسانه‌ها به غلط نامی از جامعه مدرسین حوزه علمیه قم می‌برند

به گزارش مشرق، برخی از رسانه‌ها خبری را منتشر کرده‌اند که جمعی از استادان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نمه سرگشاده‌ای را  به رئیس رسانه ملی نوشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه‌ای که گویا انتقادی به ضعف مشهود برنامه‌های سحرگاهی ماه مبارک رمضان دارد و بنابر منابع موثق طراح و گرداننده این اتفاق همان مجری سابق تلویزیون بوده است؛ زیرا در ادامه این نامه خود او به روزنامه‌ای گفته که استادان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در کنار انتقاد شدید از ضعف برنامه‌های سحرگاهی ماه رمضان خواستار بازگشت او به تلویزیون شده‌اند.  محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی صداوسیما رفتیم  در این رابطه به تسنیم، گفت: جالب است که چند روزی است ما پیگیر این خبرهای انتشار شده از سوی برخی از رسانه‌ها بوده‌ایم که نام و امضای این کارشناسان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را در اختیار ما بگذارند. چون در برخی از رسانه‌ها آمده که جامعه مدرسین این نامه سرگشاده را صادر کرده‌اند. اولاً نامه‌ای که صادر می‌شود باید امضاء و نام مشخصی داشته باشد که بتوان به آن سندیت کرد و ثانیاً اینکه نامه منتشره هم از سوی کارشناسان جامعه مدرسین بوده که در برخی از رسانه‌ها به غلط نامی از جامعه

رنجبران با بیان اینکه ما بنابر رسالت روابط عمومی رسانه ملی به دنبال انتقادات سازنده و بهره‌مندی از کارشناسان در هر قشر و عرصه‌ای هستیم، تأکید کرد: پیگیری کردیم و خواستیم که نام و امضای این کارشناسان را در اختیار ما بگذارند تا در جریان جزئیات این انتقادها قرار بگیریم؛ انتقادهایی که تنها به برنامه‌های سحرگاهی نبوده و گویا این کارشناسان در نامه‌شان نسبت به همه برنامه‌های ماه مبارک رمضان تلویزیون انتقاد داشته‌اند. بسیار خرسند می‌شویم که نام و امضای این دوستان را داشته باشیم تا در جریان جزئیات این نظرات قرار بگیریم.  اما تا زمانی که این نام‌ها و امضاها در اختیار ما قرار نگیرند این خبر مخدوش و نامه هیچگونه سندیتی ندارد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه خروج آمریکا از برجام حمایت از کالای ایرانی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حاشیه سازی حاشیه ها فرزاد جمشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۰۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند